Ensimmäiseksi haluan sanoa, että Sparrow on äitini tyttönimi. Äitini mentyä naimisiin olemme kaikki sukunimeltämme Monroe, isäpuoleni mukaan. Minä, kuitenkin aion vaalia äidin erikoista sukunimeä, ja vaihtaa sen takaisin aikuisena. Miksi edes pitää isäpuolen nimeä? Isäni nimeäkään en saa ollessani avioton hairahdus.

Olen siis Chiara Monroe entinen Sparrow. Äitini toimi yksinhuoltajana ennen, kuin meni naimisiin Sethin kanssa. Naimisiin menon jälkeen syntyi siskopuoleni, pikkusisko, miten sen nyt haluaa ilmaista Coraline. Seth tuli elämäämme, kun olin taapero, joten hän on minulle läheisempi, kuin oma isäni.

Ja isästä puheen ollen.. Hän on kuollut, vaikka näette tässä otteita isästäni. Kuten myös isäni toinen tytär. Hän kuoli lukioikäisenä yllättäen. Tässä kohtaa mietitte, miten tiedän kaiken? Puhumme avoimesti äitini kanssa, ehkä välillä liiankin avoimesti, miten muut äidit asian hoitaisivat. Mutta rakastan äitiä ja sitä, että hän kertoo miten asiat on ja kuka olen.

 

Screenshot-5.jpg

Tämä on huoneeni! Äitin pakottava tarve tuoda tyttöyttäni esiin on läsnä. Erityisen tärkeä esine, minulla on kuitenkin sienällä työpöytäni päällä. Sain syntymäpäivälahjaksi peruskouluikäisenä digitaulun, jossa pyörii ajastuksella kuvia. Kuten tuossa äsken sivusinkin isäni kuolemaa. Osasi äitini sen varhain jo aavistaa.  Siihen äiti antoi minulle hänen ja isän kuvia. Isästä äiti otti 3v syntymäpäivilläni kuvan vielä vanhana. Loput kuvat ovat, minun ja äitin hupsuttelu sekä perhekuvia.

 

Screenshot-8.jpg

Tosiaankin.. Tässä on isäni Jamar Whitfieldin talo. Hän asuu täällä luksuslukaalissaan vaimonsa ja jo täysi-iän (aikoja sitten) ylittäneen poikansa Barryn. Siskoni nimeä en tiedä, ei edes äitini tiedä. Syy siihen on, ettei asiaa käsitellä julkisesti. Olen saanut isän elämääni peruskoulun myötä omasta toiveestani ja koska aloin itse yrittää. Olen onnekas siihen nähden, kuink hyvät välit äidillä ja isällä ovat. Äitipuoleni Diane tosiaan vihaa äitiä, mutta minä olen aina tervetullut. Ajatella, hän jäi avioliittoon isäni kanssa, vaikka tulin minä. Syrjähypyn odottamaton tulos.

 

Screenshot-12.jpgScreenshot-9.jpg

Vietin koulun jälkeen joka päivä aikaa isän perheen kanssa. Heistä tulikin pian läheisiä minulle ja tunsin oloni siellä kotoisaksi ja turvalliseksi. Siellä oli enemmän kodin tuntua, kuin äidin luona. Leikimme isäni kanssa paljon, vaikka hän oli vanha.

 

Screenshot-15.jpg

Barry oli huippu isoveli. Äitini ja hän inhosivat toisiaan enemmän, kuin mitään. Yksi syy tähän oli veljeni rikosura. Minusta hän on vain cool omantien kulkija ja meillä on aina hauskaa. Hän tosiaan nousi kuuluisaksi isänsä avulla, joka hyösynsi äitiäni. Joten en oikein tiedä, miten suhtautua perheeseeni.

 

Screenshot-19.jpg

Voisi kuvitella, että asuminen Gooderin perheen vanhassa talossa olisi mahtavaa. Mutta mitä mahtavaa on syödä valtavan suuressa keittiössä yksin päivästä toiseen kuunnellen yötä päivää pikkusiskon itkua. Uida yksin valtavassa uima-altaassa, en ole varmaan kertaakaan leikkinyt omassa huoneessani sillä vietin vuosia koulun jälkeen isän luona.

 

Screenshot-20.jpg

Äitini vietti hyvin vähän aikaa Coralinen ja minun känssä. Hän ei oikein kiintynyt meihin työnarkomaani luonteensa vuoksi, toki hän oli myös kunninahimoinen. Silti parasta oli aina päästä äidin syliin tai halaukseen. Se oli onnen hetki. JA oli meillä Seth aina tekemässä ruokaa, pitämässä huolta.

 

Screenshot-17.jpg

Eräs ilta äitini istui kanssani sohvalle ja halasi minua itkuisena. Diane oli soittanut isäni nukkuneen pois. Se oli shokki. Tiesin isäni olleen todella vanha jo syntyessäni, muttei sitä halua uskoa todeksi. Muistan itkeneeni vuolaasti äidin kainalossa. Myös äiti itki, hän oli kynsin ja hampain pitänyt Jamaria "ystävänään" kaiken jälkeen, mitä hänelle tehtiin siinä perheessä. Tiesin äidin rakastaneen isääni, näin sen heistä aina, kun he kohtasivat. Tiedän isäni myös rakastaneen äitiä, mutta homma ei olisi vain toiminut. Näen samaa rakkautta äitissä ja Sethissä, mutta vahvempaa. Meniväthän he naimisiin ja saivat tytön.

Pyysin äitiäni vihdoin rehellisesti kertomaan, miten he tapasivat isän kanssa. Se oli virhe. Äidin sanoin hän kiinnostui aina varatuista. Päästessään asiaan kiinni hän kertoi päivästä jolloin isä ja äiti ottivat kuvat seinälleni. Mutta totuus isästäni sattui. Isä oli kykyjen etsijä, joka nosti äidin pinnalle käyttäen äidin kuuluisuutta hyväksi itselleen ja nostaen oman perheensä kuuluisaksi. Diane ja isä mustamaalasivat äitiä tämän raskauduttua pitkin kaupunkia, eikä äiti voinut liikkua kotinsa ulkopuolella rauhassa. Hän ahdistui niin kovin, että jäi kotiin myös vauva ajakseni. Hän ei kirjaimellisesti poistunut talosta ellei ollut pakko.

Avioton lapsi, äpärä. Se minä olin koko kaupungille. Siksi isäni ei halunnut pitää minua elämässään, myöhemmin hän itse kertoi katuvansa sitä ja olevansa onnellinen, kun tulin itse hänen elämäänsä enkä luovuttanut. Mutta se tuska, mitä he aiheuttivat äidilleni oli jäätävää. Äiti yritti pötkiä pinnalle työssään saadakseen rahat elättää minut. Pian äitini menestys oli niin huima, että saimem rahat tähän taloon ja äiti alkoi kiertää suuri stadioneita. Hänestä tuli Dianea kuuluisampi. Äiti jäisi elämään legendana, sillä hän oli nuorin akrobaatti ikinä joka pongahti luonnon lahjakkuutena hetkessä kaikkien keskuuteen. Äiti oli taistelija.

 

Screenshot-22.jpg

Silti silloin tällöin näin painajaisia Sethin ja äidin kihlauksesta. Äiti kertoi menneensä aikaisin naimisiin, ettei Coraline saisi samaa kohtaloa. Äitini piti Sethin kanssa pienet intiimit häät perheen kesken pelastaen siskoni tältä maailmalta ja kaupungin huhuilta. En vain voinut olla iltaisin miettimättä, "mitä jos äiti olisi isän kanssa?" Mitä jos isä eläisi?"

Yhtä lailla huhut kiersivät Sethistä. Hän oli ollut pitkään työtön kärtty pummi. Huhujen mukaan hän havitteli äitiäni simderissä pitkään maineen ja rahan takia. Mutta, miksi Seth sitten pukeutui yhä "pummimaisesti" räsyisenä ja haki koulusta töitä saaden ne? Miksi hän näkisi niin palon vaivaa saalistaakseen kuuluisuuksia? Oli hänen ex tyttöystävänsä Hollykin kuuluisa taikuri, ei vaan legendaarinen eikä rikas. 

Isän ja Sethin myötä äitiä ja perhettämme on ryöpytetty juoruilla ja huhuilla. Saamme aina kärsiä miesten takia jotka äitini elämään ovat tulleet kuuluisuuden perässä. 

 

Screenshot-24.jpgScreenshot-25.jpg

Silloin tällöin äitini oli, mitä paras äiti. Hän asetti perheen etusijalle isäni kuoltua. Keikkoja hän ei kyennyt perumaan viime tinkaan, mutta hän herätti minut aamulla kertoen, että tänään olisi äiti tyär päivä ennen töitä. Ja koska äiti oli vahva hän jaksoi koko päivän hassutella ja ajella limusiinilla ympäriinsä kanssani ennen töitä, jotka vetäisi jälleen loistavasti päätyen lehteen. Olin innoissani, muistan sen aamun. Hypin riemusta.

 

Screenshot-26.jpgScreenshot-27.jpgScreenshot-28.jpg

Kuten näette, meillä oli hauskaa ja tästä tuli joka viikkoinen tapa. Kaksin riehaan ja Seth Coralinen kanssa. Voin, kuitenkin kertoa, ettei tämä jatkunut lukion jälkeen.

 

Screenshot-29.jpg

Seth onnessaan lenkkeilytti ja hoivasi Coralinea äidin ollessa keikoilla. Äiti teki muutamia keikkoja ja esiintymisiä päivässä joka päivä. Hänellä ei ollut vapaata eikä hän osannut nähdä siskoni kehitystä. Riemuitsimme sitten aina kaksin Sethin kanssa.

 

Screenshot-2.jpg

Itse toki kävin kylpylässä sillojn tällöin kasvonaamioita ja kauneussalonkia käyttäen. Sain aina - 60% äidin nimellä. Luksusta se oli, mutta ei aina ole kiva olla tunnistettavissa. Pitkään sain kestää uteluita isästäni, kuka hän oli. Kun tämä selvisi sain kestää osanottoja ja myötätuntoisia katseita pitkin kaupunkia. Isäni oli kuollut ja olin ollut pitkään salattu syrjähyppy. Ihana kantaa tätä nimeä...

 

Screenshot-34.jpgScreenshot-35.jpg

Diane rakasti minua, kuin omaa lastaan. Isäni kuoltua hän tuli balettiesitykseeni. Hän koki itsensä perheekseni ja sitä hän oli minulle, vaikkei muille. Voitin palkinnon parhaimpana tanssijana. Olin ylpeä ja loistin parrasvaloissa, tunsin, että Sparrown esiintymis vietti virtasi suonissani ja luonnon lahjakkuudesta sain kehuja äitini kanssa. Diane kertoi esityksen lopuksi halatessaan minua, että isäni olisi ollu hyvin ylpeä. (isäni oli kykyjenetsijä, jonka vuoksi hän tapasi ätinikin)

 

Jos kiinnostuit kannattaa jäädä seuraamaan! Kiitos, kun luit tarinani! <3

Olen nyt siis jo lukioikäinen ja jatkan tarinaani 16-vuotis syntymäpäivistä, jolloin isäni pois menosta on jo 6- vuotta. Coraline on noin 3-vuotias, joka höpöttelee ja juoksentelee paikasta a paikkaan b. Voisin myös näyttää äitini Daisyn suurlavoilla esiintymässä, koska pääsen VIHDOIN itsekin niitä seuraamaan ja olen innoissani! <3